vineri, 23 septembrie 2011


Secretele la gratar Somon

Esti căutarea pentru secretul într-o mare somon la gratar ? Dacă da, eşti ca mulţi alţii. Somon sau alte fripturi de peşte poate fi dură şi uscată în cazul în care nu preparate corect. Există mai mult de un secret, în crearea de delicioase fripturi la gratar de somon. În primul rând, niciodată nu overcook dvs. fripturi peşte De asemenea, nu strapunge tăiat dvs. de peşte cu un obiect ascuţit ca o furculiţă. Cel mai bine este să folosiţi cleşte pentru a transforma fileuri dvs., fripturi peşte, fripturi sau somon. Atunci când perforaţi somon sau fructe de mare sunteti de eliberare sucuri minunat că ajutorul în conformitate peşte dvs. umede şi Yummy. Marinarea fructe de mare dvs. va ajuta, de asemenea, în tenderizing bucăţi dvs. de somon sau orice fripturi fructe de mare pentru care contează.Veţi avea nevoie să utilizaţi o acidy sos de vin cum ar fi, suc de ananas, suc de portocale sau chiar oţet. Acest sos se va scufunda în carne şi va spori, de asemenea aroma de friptură de peşte dumneavoastră.

! Când eliminaţi de peşte de la focul este încă de gătit , ar trebui să îl eliminaţi de pe foc chiar înainte de a fi la gradul de coacere dorit. Overcooking bucăţi de carne de peşte le va face uscat si dur. Puteţi testa gradul de coacere prin căutarea între fulgi de peşte.


Te mai lasă peştele marinat aroma mai mult se va scufunda în fileuri . Dacă puteţi să lăsaţi fripturile peşte înmuierea în marinati peste noapte. Cel mai scurt timp recomandat ar fi de 30 minute. Amintiţi-vă să rândul său, friptura pentru a se asigura că marinati absoarbe în ambele părţi ale marginii de peşte. Întotdeauna bagati la frigider la marinat, nu lasă pe dinafară, la temperatura camerei. După cum se grill-ul dvs. friptura de somon, perie cu sosul pentru a menţine fileuri de umed. Acest lucru va fi un fel de mâncare foarte minunat fructe de mare la grătar că toată lumea va fi gata sa incerce. Aroma de peşte în timp ce grill-ul va avea-le în funcţiune la masă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu