vineri, 23 septembrie 2011



» Acasa   »Friptură de Turcia

Cum sa faci o bună prăjită Turcia



Turcia este una dintre mesele cele mai populare pentru a servi la toate sărbătorile, dar problema majoră cu Turcia Friptura este de a face sigur că acesta este umed şi ofertă. Veţi găsi că există multe moduri de a pregăti un delicios reteta curcan friptura după ce aţi învăţa elementele de bază. Când sunteţi în căutarea unui curcan pentru friptură este întotdeauna cel mai bine, să găsească o curcan proaspăt, dacă poţi. Curcani proaspete au un gust mai bun, dar îngheţat va funcţiona. Veţi avea nevoie pentru a dezgheţa complet de curcan în frigider, înainte de data pe care urmează să-l friptură. În ziua în care vei dorinţa de a servi friptura de curcan dvs., să ia în considerare faptul că aceasta va dura 15 de minute de timp pentru gatit pentru fiecare kilogram de curcan , plus timpul de pregătire.





Retete 5 stele Restaurant
Se incalzeste cuptorul la 400 grade Celsius. Pentru a pregăti curcan dumneavoastră înainte de prăjire veţi avea nevoie de următoarele ingrediente:

  •  1 curcan,
  • suc de lămâie,
  • sare, unt, şi
  • 1 Total ceapa.
Acesta este un cupon pentru transport gratuit pe ordinele de $ 40 sau mai mult pe toate achiziţiile pe site-ul Boca Java.
Scoateţi din interiorul potroace de curcan şi se spală de curcan bine cu apă caldă în interiorul şi în afara. Frecati curcan cu suc de lamaie si sare în interiorul şi în afara. Peel ceapa întreg şi au loc în interiorul cavităţii de curcan.Aceasta va adăuga aromă şi scăpa curcan dvs. de gust amar. Frecaţi untul pe partea exterioară a curcan, aceasta va contribui cu rumenire şi umezirea curcan în timp ce dvs. de prăjire. locul I partea mea piept de curcan într-o tigaie, unii oameni prefera sa loc cu pieptul in jos, astfel sucurile va curge în piept în timp ce prăjire.



Dar, atâta timp cât vă bate în timp ce de prăjire curcan dvs. va fi încă umede şi fragede. Acum, aproape de curcan cu şir sau frigarui. Acoperiti curcan cu folie de aluminiu ca un cort, asiguraţi-vă că folia nu este împotriva curcan.

SC la fiecare 15 la 20 de minute bate de curcan cu unt. Puteţi să vă pregătiţi pentru unele unt topit se toarna peste friptura de curcan dvs. in timpul coacerii.
Pentru a verifica gradul de coacere pentru utiliza un termometru de carne, temperatura în coapsă ar trebui să fie în jurul valorii de 185 de grade Fahrenheit în timp ce în zona de sân ar trebui să fie în jurul valorii de 168 de grade Fahrenheit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu