Aïoli Usturoiul Barbeque sos şi Lemmon toate Marinata Scop
Aïoli, ulei de măsline pe baza "potenţatori de aromă" sunt de la înrădăcinate în Europa de Sud şi-au ulei de măsline, ierburi si lamaie ca bază. De obicei, aceste retete sunt simple, dar eficiente în pronunţarea gustul original al produsului alimentar.
Ca de obicei este cazul în care există sunt gusturi cat mai multe există oameni, unii par chiar să se gândească gustul lor este mai bună decât altele. Nu voi dezbate acest aici, dar iti place ce-ţi place.
Nu îneca un Filet Mignon în Ketchup
Ca o regulă de degetul mare aş spune merge pentru aroma îmbunătăţirea sosuri sau marinate atunci când se utilizează tipuri de carne foarte fine si fructe de mare lui. Nu îneca un filet mignon în ketchup. Pentru restul, faci ceea ce iti place cel mai mult.
Reţete: aïoli - Usturoi - de măsline ulei sau sos de grătar Bazat Grill. aïoli sos de usturoi originală modul în care aceasta se face de secole, în "Provence" zona in sudul Frantei, sosul este uşor de a face atunci când utilizaţi un blender. Dar tot nu se va găsi multe în acest domeniu şi acolo au fost non urmă cu câteva decenii.
T el secret în reţeta este granulaţie fină a pastei de usturoi vom face. A fost o mulţime de muncă înainte de o maşină-ar putea să ne dea o mână. Asiguraţi-vă că pentru a utiliza reale ulei de masline extra Vergine, acesta este primul din presa de măsline.Şi are cel mai bun gust.
Dacă vă puteţi pune mâna pe el utilizează o varietate franceză.Franceză Uleiul de masline are un gust special. Acestea sunt doar culese atunci când nu coapte şi, prin urmare, au un gust amar, în funcţie de sol au un gust de fructe, sau gust moale.
Toate uleiurile de măsline franceză se află sub control de calitate grele şi le puteţi recunoaşte de către "Appellation d'Origine Controle (AOC)" certificat. Acest tip de ulei de măsline este destul de scump, dar nu veţi avea nevoie şi de mult gustul de feluri de mâncare dvs. se va îmbunătăţi dramatic. aïoli este mare pe toate tipuri de carne la grătar sau grătar. Veţi avea nevoie de
- 4 catei de usturoi
- 1 ceasca de lapte
- 5 linguri. Extra-virgin ulei de masline
- sare
Instrumente: Blender Pregătirea hohot catei de usturoi si curatati-le.Se încălzeşte laptele la fiert şi adaugă usturoi. Se fierbe pentru aproximativ 10 minute şi se toarnă lapte oprit. Pune cuişoare fiert într-un blender şi se adaugă câteva sare.
Amestecati-le până când aveţi o pastă foarte fină . Pune această pastă de usturoi într-un castron şi se amestecă în timp ce incetinirea adăuga ulei de măsline. Păstraţi amestecând până când aţi adăugat toate ulei de măsline şi dispun de un sos de frumos omogen.Marinata de lamaie - Toate Baza Scop Acest Marinata este perfect pentru a pregăti pre diferite feluri de mâncare din carne şi peşte. Lamaie va inmuia carnea şi ierburi va adăuga la gust naturale.
O marinata buna ca aceasta este simplu, dar va scurta timpul de pregătire a cărnii pe care le deţine, astfel gustul său.
Folosiţi acest lucru ca pe o marinată de bază şi de a folosi plante medicinale pentru a "regla fin" sosul de carne sau fructe de mare în cauză. Pestele este mare, cu sosul de lamaie atunci cand sunt combinate cu mărar sau de seminţe de fenicul Rosemary şi carne albă sunt făcuţi unul pentru celălalt. Pregătirea Marinata de bază sos
- 4 - 5 linguri. Suc de lămâie
- 8 linguri. extra-virgin ulei de măsline
- amendă ierburi proaspete
- sare şi piper
Pregătirea Ia un castron se adauga sucul de lamaie si sare. Asiguraţi-vă că sarea se dizolvă complet.
În timp ce se amestecă amestecul de lamaie / sare adauga incet uleiul de masline.
Adaugă ierburi proaspete tocate.
Adaugă ierburi proaspete tocate.
Asta e, acum aveţi o marinată perfecta, care va face treaba. Într-o simplitate recunoaşte maestrul.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu