vineri, 23 septembrie 2011


Reteta Salata original şi mai multe retete originale pentru tomate proaspetede Janie Hotchkiss
Reţete de tomate pentru tomate proaspete
Rosii proaspete sunt încărcate cu vitamine si antioxidanti, mai ales licopen. Dacă nu aveţi o grădină Salsa, va trebui să ia în considerare de plantare o în această vară, sau a găsi un suport bun pe marginea drumului, care vinde rosii proaspete. Acestea sunt reţete originale pentru tomate stil italian, o salata de vara reteta, care este atât de mare şi simplu de a face, aceasta salata face este salata dressing propriu cu o astfel de aroma proaspata, vă va face această salata din nou şi din nou. De asemenea, o reteta mare Salsa şi un fel de mâncare delicios pozitiv Compot de tomate.

Italian Style Tomate bucate
4 rosii mari tăiate în felii
1 / 4 cana ulei de masline, burniţă peste roşii
1 lingurita usturoi tocat
Se presara cu oregano pentru a se potrivi
Se presara uşor cu sare de mare
1 italiană pâine Pâine
Se amestecă toate ingredientele impreuna, cu excepţia pâine. Acoperiti si bagati la frigider pentru 2 ore înainte de servire. Tear pâine în inghitituri mici pentru scufundare în sos.
Salata de vara de bucate
Acest lucru face ca salata este salata dressing propriu cu o astfel de aroma proaspata, vă va face această salata din nou şi din nou.
1 / 2 salata tocata cap cu un cuţit, utilizaţi un cuţit de plastic salata verde, dacă puteţi
1 ceapa mica tocata galben
1 rosie mare copt tocate
1 sau 2 linguri cu varf de maioneza Hellmann lui Real
2 linguri de apă
Se amestecă toate ingredientele impreuna si bagati la frigider cel putin 2 ore inainte de servire, se adaugă maioneza un pic mai mult sau apa pe placul dumneavoastră.
Salsa Reteta
4 coapte mare rosii tocate
1 ceapa mica tocata
1 ardei jalapeno cuburi
1 / 4 ceasca coriandru proaspat tocat
Se amestecă toate ingredientele si bagati la frigider 2 ore inainte de servire. Serviti cu tortilla chips-uri.
Compot de rosii Reteta 3 roşii mari, decojite si sferturi
1 ardei verde tocat mediu
1 ceapa mica tocata galben
2 linguri de zahăr
2 linguri de unt
1 / 2 linguriţă de sare
1 / 4 lingurita piper
3 felii de pâine
În tigaie mare, gatiti ardei si ceapa in unt la foc mediu, amestecand frecvent pana cand se inmoaie.Adaugă Tomate, zahăr, sare şi piper. Se aduce la fierbere uşoară, apoi reduceti căldura pentru a fierbe timp de 25 minute, sau până când rosiile sunt fragede. Scoateţi coaja de pâine, pâine rupe în fâşii mici si se adauga la rosiile fierte, se amestecă şi se lăsa să se odihnească 10 minute înainte de servire.
Janie Hotchkiss este proprietarului, si webmaster-ului pentru Up2Tempo Magazineestore, unui abonament Serviciu Magazine care ofera cele mai mici preturi disponibile editor autorizat. Janie a scris numeroase articole şi sindicalizat pe reţete, de marketing motor de căutare şi a spam-ului de e-mail. Va invitam sa vizitati http://www.magazineestore.com a achiziţiona abonamente la revista dvs. pentru economii fantastice şi cele mai bune servicii clientilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu