vineri, 23 septembrie 2011


Piept, piept de vită BBQ Reţete

Dacă sunteţi în căutarea pentru reţete unice gratar carne de vită piept vei fi surprins să descoperi că puteţi găsi mai multe doar prin căutarea on-line.
Cele mai bune reţete gratar sos pentru piept de carne de vită poate fi constatat că vă veţi bucura de fiecare dată când decideţi să creaţi acest mâncăruri delicioase pentru familia ta sau pentru petrecerea dvs. cină următoare.
Toată lumea se va bucura de gustul şi aroma de aceste mese delicioase atunci când utilizaţi aceste reţete noi şi unice.
Aici este o reteta foarte delicioasa pe care doriţi să utilizaţi de peste si peste din nou, nu numai pentru carnea de vită piept dvs. gratar, dar si pentru alte tipuri de carne, de asemenea.
Veţi avea nevoie de:
  • ½ ceasca de ceapa tocata,
  • ½ ceasca de telina tocata,
  • ½ ceasca de tomate gatite,
  • ½ ceasca de pasta de tomate,
  • 1 lingura de mustar,
  • 1 lingurita de cimbru zdrobit,
  • 1 lingurita de chimen zdrobit,
  • 2 linguri de sos Worcestershire,
  • 2 linguri de zahăr,
  • 2 linguri de praf de chili,
  • 1 mare tocata marunt ardei iute,
  • 1 ceasca de otet alb, şi
  • 1 pound de bacon fierte tocate marunt, rezervându-şi grăsime slănină.BBQ
Ai o reţete aceste livrate dreptul la uşa dvs.
Într-o cratiţă mare, se toarna intr-o cantitate mică de grăsime slănină pe care le au în rezervă. Apoi sotati ceapa, telina, ardei şi până când ceapa este translucida.Acum, se adaugă restul ingredientelor şi se aduce la fierbere şi se fierbe timp de rulare în jurul valorii de 2 minute.
Ungeti piept de carne de vită în sos acest unic şi minunat gratar gratar si apoi la foc mic până la gradul dorit de coacere.
Vă veţi bucura de folosirea acestui reteta pentru piept de carne de vită la gratar tot felul de ocazii şi pot deveni chiar masa familiei tale preferate. Puteţi schimba chiar şi ingredientele un pic şi să ia o parte din componente mai fierbinte în cazul în care familia dumneavoastră nu este parţială a fierbinte si picant.
Dacă da, lasă doar din pudra de chili si ardei iute. Aroma va fi în continuare minunat, dar nu va fi la fel de fierbinte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu