vineri, 23 septembrie 2011


Easy Sfaturi pentru gatit sanatoasede Michael Russell
Gadgets powered by Google
Ştim cu toţii ar trebui să fim o alimentaţie mai sănătoasă. Dar nu se schimba doar obiceiurile noastre alimentare, în restaurante, care trebuie să fie făcut. Putem schimba, de asemenea, modul în care ne găti mâncarea noastră acasă. Gătit sănătos la domiciliu nu trebuie să fie blând sau plictisitor! De fapt, puteţi găsi unele dintre aceste sfaturi vor adauga aroma mai multe feluri de mâncare ta!

Primul lucru de făcut este să alegeţi bucăţile de carne mai slaba. Alegeri evidente pentru gătit conţinut redus de grăsimi sunt carnea de pui şi peşte, dar alte tipuri de carne pot fi mai mici în grăsime, de asemenea. Atunci când fac cumpărături pentru carne rosie, "muşchi", cuvintele şi "rotunde" sunt bucăţi mai mici, care sunt în mod natural în grăsimi. Verificaţi carne şi să aleagă unul cu cel puţin suma de marmorat şi tăiaţi orice exces de grăsime înainte de preparare. Uita-te pentru carnea de vită, care este de 95% macră. Carnea de porc este, de asemenea, un alt mare de carne macră.
Problema majoritatea oamenilor au cu carne macră este că acestea vor usca cu usurinta atunci cand gatiti. Pentru a evita acest lucru, încercaţi să o marinată. Marinade nu sunt doar pentru aromă (deşi faptul că este un mare beneficiu!). Utilizarea lichidelor acide va ajuta de fapt rupe stabilire a ţesutului conjunctiv mai dure în carne. Încercaţi una dintre marinate multe scăzut de grăsimi disponibile în magazin alimentar dvs., sau se completează până propriile dumneavoastră cu ingrediente, cum ar fi oţet balsamic sau vin roşu, ierburi şi condimente. În funcţie de dimensiunea porţiunii de carne, aveţi posibilitatea să sosul la 20 de minute la mai multe ore. O mare sosul de pui este iaurt. Se amestecă iaurt fara grasimi, cu putina zeama de lamaie, sare, piper, precum şi orice alte mirodenii vă place şi haină sanii de pui. Marinate iaurt sunt cele mai bune după 8 ore sau peste noapte.
Obosit de legume Bland? Încercaţi să innabusirea într-o supa de pui putin (sau supa de legume) in loc de ulei. Apoi se presara pe plante. Chiar si doar o stropire de arpagic tocat se poate adăuga un gust picante nou la legume dumneavoastră. O altă opţiune este de mare legume prajire. Aceasta funcţionează excelent cu legume rădăcină sau alte cele foarte ferm, cum ar fi conopida şi nectar. Pur şi simplu tăiate în bucăţi mari de legume, se pulverizează cu spray de gatit si amestecati pe condimente.Curry pulberi, amestecuri de condimente Cajun sau italieni sunt mari. Friptura într-un cuptor până la 450 grade legumele sunt fragede. Puteţi, de asemenea, loc piesele de legume pe o frigare şi friptura la gratar ta!
Nu trebuie sa renunti la desert atunci când mănâncă sănătos, fie! Fructe face un desert minunat, sau chiar un fel de mâncare parte cu masa dumneavoastră regulate. Încercaţi un castron de fructe de padure amestecat topped cu un iaurt scăzut de grăsimi sau grasimi vanilie liber. Sau sote banane într-o tigaie non-stick de pulverizat cu spray de gatit. Presarati pe scorţişoară şi un dram de extract de vanilie. Se serveste cu iaurt îngheţat. Chiar şi copiii vor crede că sunt primit un tratament indulgent!
Ai o reteta preferata, care nu este atât de sănătos? Puteţi încerca, modificării ulterioare a acestuia.Îndepărtaţi orice pielea de carne, utilizează jumătate din cantitatea de ulei cerut în gătit. Pentru produse de patiserie, substitut pentru ulei sos de mere - prăjituri dvs. va fi încă umed şi aromate! În reţete solicită pentru smântână, încercaţi să utilizaţi evaporat lapte degresat. Cu aceste substituţii, de multe ori nici nu vei observa diferenta.
O viaţă sănătoasă este importantă şi este uşor. Doar câteva schimbări rapide şi gătit de acasă va fi mai bine si mai sanatos pentru familia ta!
Michael Russell Ghidul tau independent la gătit

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu