vineri, 23 septembrie 2011


Stiri Jocuri : Lansarea de săptămâna trecută a celui mai aşteptat joc al anului, Grand Theft Auto IV ...

 
 

Lansarea de săptămâna trecută a celui mai aşteptat joc al anului, Grand Theft Auto IV, a generat un nou fenomen în industria divertismentului electronic: vânzarea de muzică.

După succesele înregistrate de "Rock Band" şi "Guitar Hero III", care au făcut posibilă vânzarea a milioane de cântece pentru platformele pe care rulau jocurile video respective, iată că acum a venit şi rândul lui GTA IV să facă acelaşi lucru: să mijlocească vânzarea de muzică. Pe lângă soundtrack-urile din joc, cu artişti şi discografie completă, gamerii au acces acum la un meniu de joc care le permite să asculte fiecare melodie în parte, să facă diverse compilaţii şi chiar să se conecteze direct la portalul de vânzări online Amazon.com. În acest fel, ei pot să achiziţioneze online eventualele albume dorite ce au fost realizate de acelaşi autor sau fac parte din acelaşi gen muzical redat în coloana sonoră a jocului.


Grand Theft Auto IV

GTA IV a fost lansat deocamdată doar în versiunile pentru Play Station3 şi Microsoft XBox 360, iar expectanţele analiştilor financiari se rezumă la o cifră de câştig ce ar trebui să depăşească 400 de milioane de dolari doar în prima săptămână de la lansare. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu