Istoria Trufe de ciocolatade George Murray
Invenţie a presei de cacao în anul 1828 a facut posibila separare grăsimi naturale în boabele de cacao, unt de cacao numit, de la solide de fasole. Acest lucru nu numai îmbunătăţit coerenţa şi gustul de pudră de cacao, dar restul a facut posibila dezvoltarea de ciocolata solide. Mancand ciocolata sau ciocolata solida, spre deosebire de ciocolata de băut, a fost primul produs în 1847, în fabrica de ciocolată Fry din Bristol, Anglia. Ciocolată solidă este o combinaţie de pudră de cacao, zahăr, unt de cacao şi, adesea, ca aromele de vanilie. In 1879 elveţian Henri Nestle şi Daniel Petru dezvoltat ciocolata cu lapte, prin combinarea ciocolată solide cu lapte praf. Experimentarea în Franţa şi Elveţia, a condus la dezvoltarea de Ganache.
Poate că, originare din Franţa, trufa este numit pentru similitudine sale vizuale la franceză ciuperci-ca ciuperca cu acelaşi nume. La fel ca originalul trufe, trufe de ciocolată au devenit sinonime cu luxul şi o experienţă gust somptuos. Trufe sunt realizate intr-o mare varietate de gusturi. În case de ciocolată multe ingrediente cele mai bune Chocolatier sunt rezervate pentru trufe.
Doriţi să aflaţi mai multe despre fascinanta istorie a ciocolatei? Vizitati-ne la http://www.chocolate-gourmet-gifts.com
George Murray este presedintele Promoţii Centric, Inc Aflaţi mai multe despre istoria de ciocolată şi să vizualizaţi un sortiment de bomboane de ciocolată de lux prezentate in cutii de cadouri frumoase, vizitând-ne la: http://www.chocolate-gourmet-gifts.com
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu