vineri, 23 septembrie 2011


Istoria Trufe de ciocolatade George Murray
Invenţie a presei de cacao în anul 1828 a facut posibila separare grăsimi naturale în boabele de cacao, unt de cacao numit, de la solide de fasole. Acest lucru nu numai îmbunătăţit coerenţa şi gustul de pudră de cacao, dar restul a facut posibila dezvoltarea de ciocolata solide. Mancand ciocolata sau ciocolata solida, spre deosebire de ciocolata de băut, a fost primul produs în 1847, în fabrica de ciocolată Fry din Bristol, Anglia. Ciocolată solidă este o combinaţie de pudră de cacao, zahăr, unt de cacao şi, adesea, ca aromele de vanilie. In 1879 elveţian Henri Nestle şi Daniel Petru dezvoltat ciocolata cu lapte, prin combinarea ciocolată solide cu lapte praf. Experimentarea în Franţa şi Elveţia, a condus la dezvoltarea de Ganache.

Ganache este componenta centrul unei trufe.Ganache este o combinaţie catifelată de ciocolata demidulce solide şi smântână. Pregatite la doar dreptul de temperatura se raceste pentru a forma o pastă bogată şi firma cu aroma intensa de ciocolata. O trufa este o prajitura facuta de un centru de Ganache rundă, de multe ori aromatizat, acoperit cu o coajă de lapte, ciocolata neagra sau alba. Trufe sunt deseori acoperite cu pudra de cacao, zahăr sau nuci taiate marunt.
Poate că, originare din Franţa, trufa este numit pentru similitudine sale vizuale la franceză ciuperci-ca ciuperca cu acelaşi nume. La fel ca originalul trufe, trufe de ciocolată au devenit sinonime cu luxul şi o experienţă gust somptuos. Trufe sunt realizate intr-o mare varietate de gusturi. În case de ciocolată multe ingrediente cele mai bune Chocolatier sunt rezervate pentru trufe.
Doriţi să aflaţi mai multe despre fascinanta istorie a ciocolatei? Vizitati-ne la http://www.chocolate-gourmet-gifts.com
George Murray este presedintele Promoţii Centric, Inc Aflaţi mai multe despre istoria de ciocolată şi să vizualizaţi un sortiment de bomboane de ciocolată de lux prezentate in cutii de cadouri frumoase, vizitând-ne la: http://www.chocolate-gourmet-gifts.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu